- Mange gråt og var engstelige

Mange påsketurister opplevde brannen om bord på danskebåten Stena Saga som svært dramatisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRØBAK/OSLO (Dagbladet): Påsketuren for rundt 1500 om bord på danskebåten Stena Saga tok en dramatisk vending da det klokken 17.05 i dag begynte å brenne i motorrommet.

- Det er ingen personskader å rapportere om, verken blant turister eller besetning. Det var aldri fare for noen om bord, sier rutedirektør Rickard Ternblom.

- Helt kaos Men vitner Dagbladet har snakket med forteller at flere brøt ut i gråt og opplevde hendelsen som svært dramatisk.

- Det ble kaos. Jeg tenkte med en gang skyting fordi jeg har vært på Utøya. Jeg begynte å skjelve. Det var skummelt. Da det ringte en alarm for andre gang etter at man først hadde fått beskjed om at alt var i orden, fikk folk panikk og begynte å gråte, sier Kujtim Fazliu (18).

Vesna Hansen ble bekymret for barna sine Theodora og Alexander da alarmen gikk.

- Det var veldig skremmende fordi barna ikke var sammen med meg da det skjedde. De var inne på en forestilling, mens jeg var ute og tok en røyk, sier Vesna Hansen til Dagbladet.

- Ingen hørte noen ting Ternblom forteller at de gjennom tilstedeværelse om bord har ivaretatt passasjerene, i tillegg til å komme med meldinger over høytalerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer