Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mange hatter

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Statssekretær Ivar Egeberg i Kulturdepartementet er en aktiv herre og har mange verv og oppdrag for institusjoner med tilknytning til norsk idrett. Bl a er han styremedlem i Norsk Tipping og i Bislet-alliansen og leder for anleggskomiteen på Åråsen i Lillestrøm og ishockey-VM. Alle disse vervene vil han før eller siden møte i egenskap av toppolitiker i departementet, og det er naturlig å spørre, som Aftenposten, om ikke dette skaper et integritetsproblem. Og Egeberg selv medgir at dette har noe med integritet å gjøre, men vil ha forholdene avklart av en advokat.
  • Vi synes Egeberg bør spare seg advokathonoraret. Integritet er ikke noe advokater har ekspertise på, det har bare Egeberg selv i dette tilfellet. Og siden han er i tvil: La den fare. Så lenge han er statssekretær i idrettsdepartementet, bør han fritas for alle bindinger til idretten.
Hele Norges coronakart