Mange husløse etter branner i julen

Mer enn 30 mennesker ble husløse i julehelgen etter til sammen ni husbranner. Natt til lille julaften mistet en 47 år gammel kvinne livet i en husbrann i Kitdalen i Storfjord i Troms.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ofrene for de øvrige ni husbrannene slapp fra det hele med mindre skader, selv om brannene flere steder var svært dramatiske. I Bergen måtte 18 personer evakueres da det brøt ut brann i en boligblokk natt til 1. juledag. Beboerne måtte tilbringe resten av julen hos familie og venner. På Sunnan i Nord-Trøndelag ble tre små jenter og deres foreldre sendt til sykehus med røykskader da huset de bodde i, natt til 2. juledag, brant ned til grunnen.

På Røra i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag klarte en kvinne i 50-årene å redde seg ut av et brennende bolighus sent på kvelden 1. juledag.

Bortreist

På Frøya var en kvinne på besøk hos noen naboer da eneboligen hennes begynte å brenne ved 22-tiden julaften. Like (u) heldig var et ungt par i Svelvik utenfor Drammen. Paret var bortreist da eneboligen de bodde i ble flammenes rov natt til julaften.

I Overhalla i Nord-Trøndelag mistet en familie boligen sin i brann natt til 1. juledag. Også denne familien var bortreist da brannen tok til.

På Klepstad i Nordland måtte et samboerpar og en åtte år gammel gutt være vitne til at huset deres ble totalskadd i brann, natt til 2. juledag. I Stavanger måtte politiet evakuere flere hus etter at det begynte å brenne i en enebolig på Tasta natt til 1. juledag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer