Mange måter å feire på...

Det er bare 16 dager igjen til år 2000. Stjernene har festplanene klare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
TOM CRUISE OG NICOLE KIDMAN er et annet superpar i kjendisverdenen. De drar til Australia og setter seg i en båt i havnebyen Sydney for å se på fyrverkeri-himmelen.
DON JOHNSON har sett raketter før, og Miami Vice-sjefen drar derfor til Vietnam, der han skal feire nyttår på sin egen øy.
JENNIFER LOPEZ OG KJÆRESTEN PUFF DADDY skal ha stor fest sammen med venner i Miami Beach.
SANDRA BULLOCK skal ha et kjempeparty for vennene sine. Til bladet In Style forteller hun at planleggingen har vart i to år og at hun tar sikte på en kanonfest.
JOHN TRAVOLTA vil gjerne feire nyttår flere ganger. Derfor har han bestemt seg for å feire nyttårsnatta om bord i sin eget Boeing 707, hvor han vil krysse så mange tidssoner på slaget 24.00 som mulig. Travolta skal selv være pilot.
WINONA RYDER ser svart på hele nyttårsfeiringen. - Jeg tar med meg en lommelykt og masse hermetikk og går under jorda. Jeg er paranoid. Skulle gjerne feiret i Paris, men slik blir det ikke, sier Ryder til In Style.
HILLARY CLINTON og ektemannen Bill skal starte feiringen i et varehus i Washington. Deretter drar de «hjem» til Chelsea i Det hvite hus for å ha fest.