Mange så snø for første gang under Sør-Texas' første snøfall på flere år

Både barn og voksne sør i Texas jubler etter at den første snøen på åtte år falt i delstaten i går.

SNØFALL: Sør-Texas opplevde sitt første snøfall - på åtte år! Se videoen for litt ekstra julestemning. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et julemirakel, kaller The Guardian det som skal være Texas første snøfall på flere år. De store snøflakene la seg som en dyne om store deler av Sør-Texas i går, og i tillegg til å ta med seg tusener av husholdningers strøm, gledet den skolebarn i alle aldre.

Flere barn bosatt i den amerikanske delstaten opplevde nemlig snø for første gang i går. Det skriver New York Times. Ti år gamle Vincent Rivera fra havnebyen Corpus Christi i Texas forteller avisa at han, før nå, kun har hørt om snø via andre.

- Mamma har vært steder som Chicago og Washington, D.C når det har snødd. Hun har fortalt meg mye om det, og jeg skulle alltid ønske at jeg hadde vært der slik at jeg kunne få se det jeg også, sier han.

Første snøfall på åtte år

Det er kalde temperaturer kombinert med fuktig luft utenfor Mexicogolfen som skal være premisset for bygene som falt over delstaten på lørdag.

Det snødde både i San Antonio, Corpus Christi og i Huston, byer som, ifølge The Guardian, ikke har sett snø sien 2009. Mens gjennomsnittstemperaturen i Corpus Christi i desember er mellom syv og 18 grader, falt temperaturene til minus tre grader i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer