- Mange skudd løsnet ved militært hovedkvarter

Stadig mer tilspissede sammenstøt i Bangkok. Et regjeringsbygg skal stå i brann.

KAOS: Situasjonen var i ettermiddag svært uoversiktlig i Bangkok.  Foto: SAKCHAI LALIT / AP / SCANPIX
KAOS: Situasjonen var i ettermiddag svært uoversiktlig i Bangkok. Foto: SAKCHAI LALIT / AP / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er du eller noen du kjenner i Bangkok? Ta kontakt på telefon 24 00 00 00, epost 2400@dagbladet.no eller send sms/mms til 2400. 

(Dagbladet.no): De voldsomme opptøyene i Thailands hovedstad hadde i ettermiddag norsk tid vart i mange timer, men så ikke ut til å avta. Mens de militære styrkene skal ha klart å rydde noen av gatene som var sperret av de omlag 4000 rødkledde, kom det stadig nye meldinger om sammenstøt.

Minst 94 mennesker er skadd, og tilstanden er alvorlig for 24 av dem, ifølge overlege Chatree Charoenchivakul ved akuttmotaket Narenthorn. Han avkrefter meldingene om dødsfall så langt i kampene, ifølge avisa The Nation.

Like før klokka 13 norsk tid meldte nettutgaven til The Nation at det i rundt ti minutter ble hørt skuddvekslinger ved Hærens hovedkvarter i Bangkok. Det er uklart hvem som skyter.

Minutter tidligere ble det meldt om en brann i nærheten av utdanningsdepartementet. Ifølge nyhetsbyrået AFP (via NTB) har demonstranter satt fyr på deler av regjeringskvartalet med brannbomber, men skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer