Mange sykmeldte blant SAS-bakkemannskap

Men foreløpig går flytrafikken som vanlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dobbelt så mange som normalt var sykmeldt hos bakkemannskapet til SAS Ground Services tirsdag morgen. Foreløpig går flytrafikken som vanlig.

I overkant av 20 personer var tirsdag sykmeldt, bekrefter hovedtillitsvalgt Hans Jacob Opsahl overfor NTB.

- Det er registrert dobbelt så mange sykmeldinger som normalt. Mange har kommet siden mandag kveld, men det er ikke snakk om aksjoner, sier Opsahl.

Konsernstyret i SAS besluttet mandag å utsette avgjørelsen om salg av tre datterselskaper til neste styremøte 5. februar. Fortsatt er det uenighet mellom fagforeningene og ledelsen om den fremtidige strukturen i konsernet.

Konflikten har foreløpig ikke ført til forsinkelser i flytrafikken, og Opsahl vil gjerne berolige reisende som er bekymret.

- Alle skal komme hjem til jul. Vi har ingen intensjoner om å ødelegge hjemturen for de reisende, sier han.

- Jeg håper samtidig at folk har forståelse for situasjonen, for at dette kanskje kan føre til noen forsinkelser på noen tider av dagen. Og jeg håper folk vil ha forståelse for dem som tross alt er på jobb, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer