Mange tok farvel med Mohamed Ahssain

Flere tusen mennesker tok et siste farvel med drapsofferet Mohamed Ahssain (31) i Oslo fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kisten, drapert med et vakkert dekorert teppe, ble båret inn til en bisettelsesseremoni i den marokkanske moskeen i Oslo, før kisten med Ahssains levninger ble fraktet til Gardermoen og derfra videre hans hjemland Marokko.

Der skal han begraves på samme sted som sine avdøde slektninger.
Bare muslimer
Bare muslimer var velkomne helt inn i bønnerommet, men familien valgte å komme ut med kisten etter seremonien, slik at alle som ønsket det, kunne få ta avskjed med Mohamed Ahssain.

Mohamed Ahssain ble drept i forrige uke på utestedet Club Kamikaze, ifølge politiet.

Det var forklaringen til 24 år gamle Mohammad Usman Ali, som ble varetektsfengslet onsdag, som overbeviste politiet om at Club Kamikaze er åstedet der Ahssain ble drept. I alt har politiet saumfart tre utesteder i jakten på åstedet.


Penger motiv?
Mohamed Ahssain skal ha vært i ferd med å gå inn i driften av Mosquito og hadde solgt seg ut av Club Kamikaze for et millionbeløp.

Kjøper skal ha vært den hoveddrapssiktede norskvietnameseren Chris Pham (34), som nylig byttet navn fra Minh Quang Pham.

Nå forsøker politiet å finne ut om uenighet om betaling i form av svarte penger kan ha vært motiv for drapet.

Den drapsdømte 34-åringen, som også er eier eller medeier i to andre selskaper, skal ha vært jevnlig gjest på klubben i lengre tid når han var ute på permisjon fra Berg fengsel i Vestfold.

Tre andre ble løslatt av Oslo tingrett tidligere denne uken, men de er fortsatt siktet i saken. (NTB)

Mange tok farvel med Mohamed Ahssain
Mange tok farvel med Mohamed Ahssain
Kisten med Ahssains levninger ble fraktet til Gardermoen og deretter til hans hjemland Marokko der han skal han begraves på samme sted som sine avdøde slektninger.