Mange trafikkulykker på glatt føre

Fire personer ble i helgen sendt til sykehus med alvorlige skader etter bilulykker som følge av glatt føre og tett snøfall på Østlandet.Sjekk værmeldingen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mens Nord-Norge hadde det verste snøværet lørdag, var det Østlandet som fikk støyten søndag med cirka 30 centimeter våt nysnø.

To personer ble sendt til Sykehuset Østfold Fredrikstad etter en trafikkulykke på E6 i Råde utenfor Sarpsborg søndag ettermiddag. E6 ble stengt etter trafikkuhellet og det var kaos på veien etter ulykken, mye på grunn av det voldsomme snøfallet.

Ved Kolbotn i Akershus, også på E6, kolliderte tre biler søndag. En kvinne ble fraktet til Ullevål universitetssykehus i Oslo med hodeskader, men tilstanden er ikke alvorlig.

En 80 år gammel kvinne ble alvorlig skadd lørdag kveld i en trafikkulykke på E18 ved avkjøringen til Holmen i Asker.

Det ser ut til at Østlandet har fått «sitt» når det gjelder snø og regn for en stund. I de nærmeste dagene er det varslet ganske lite nedbør og litt kaldere vær.

Sol kan imidlertid meteorologene ikke love de nærmeste dagne.

- I slutten av uka ser det bedre ut, sier statsmeteorolog Jan Erik Johnsen.

Nord-Norge

I Nord-Norge var helgeværet verst lørdag. Ras, snøfokk og sterk vind førte til at et boligområde i Bodø var uframkommelig med bil og buss. Politiet innkalte sivilforsvarets beltekjøretøy for å være føre var, dersom det skulle bli nødvendig med alarmutrykninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer