Mangemillionær - uten å vite det

MJØNDALEN (Dagbladet): En mann i slutten av 50-årene hadde vært millionær i tre dager uten å vite noe om det. I går fikk endelig Norsk Tipping tak i Buskerud-mannen, som kan innkassere 5,3 millioner kroner neste gang han går i banken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kupongen med fem like rekker ble levert inn ved kiosken Th. Herviks Eftf. i Mjøndalen. Onsdag ble det klart hvem vinnerene av Viking-Lottos ekstratrekning var. Men vinneren var det umulig å få gitt beskjed. I går gikk avisa Framtiden ut med nyheten. Men først ut på dagen i går fikk vinneren den gledelige beskjeden.

På jobb

- Han går rundt i lykkerus, men vil være anonym. Han har ikke vært bortreist de siste dagene, noe vi kanskje trodde han var. Han har rett og slett vært på jobb eller borte på besøk de gangene vi har ringt, sier Marit Torseter i Norsk Tipping.

Ved Th. Herviks Eftf. stormet i går kundene til for å tippe eller spille lotto og kjøpe skrapelodd. På puber og kafeer snakket folk livlig om hvem vinneren kunne være og hva de selv hadde villet bruke 5,3 raske millioner til. - Han kunne vi godt tenke oss å bli bedre kjent med - han blir plutselig attraktiv på markedet nå, mente jentene på nærmeste pub.

- Kanskje blir han knipen på pengene - en vet aldri hva store pengesummer kan gjøre med folk, mente pensjonist og mjøndøling Sigurd Pedersen, som i går tok seg en kaffe like ved lykkekiosken i Mjøndalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer