Mangemillionær - uten å vite det

MJØNDALEN (Dagbladet): En mann i slutten av 50-årene hadde vært millionær i tre dager uten å vite noe om det. I går fikk endelig Norsk Tipping tak i Buskerud-mannen, som kan innkassere 5,3 millioner kroner neste gang han går i banken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kupongen med fem like rekker ble levert inn ved kiosken Th. Herviks Eftf. i Mjøndalen. Onsdag ble det klart hvem vinnerene av Viking-Lottos ekstratrekning var. Men vinneren var det umulig å få gitt beskjed. I går gikk avisa Framtiden ut med nyheten. Men først ut på dagen i går fikk vinneren den gledelige beskjeden.

På jobb

- Han går rundt i lykkerus, men vil være anonym. Han har ikke vært bortreist de siste dagene, noe vi kanskje trodde han var. Han har rett og slett vært på jobb eller borte på besøk de gangene vi har ringt, sier Marit Torseter i Norsk Tipping.

Ved Th. Herviks Eftf. stormet i går kundene til for å tippe eller spille lotto og kjøpe skrapelodd. På puber og kafeer snakket folk livlig om hvem vinneren kunne være og hva de selv hadde villet bruke 5,3 raske millioner til.
- Han kunne vi godt tenke oss å bli bedre kjent med - han blir plutselig attraktiv på markedet nå, mente jentene på nærmeste pub.

- Kanskje blir han knipen på pengene - en vet aldri hva store pengesummer kan gjøre med folk, mente pensjonist og mjøndøling Sigurd Pedersen, som i går tok seg en kaffe like ved lykkekiosken i Mjøndalen.

Lykkeboden

- Tenk at han går rundt i flere dager uten å vite at han er millionær, sier innehaver Turid Hobbelstad, som like godt kan døpe om kiosken sin til Lykkeboden.

Tidligere har hun skjenket flere store premier til mjøndølingene, men aldri i millionerklassen.