Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mangemillonær kidnappet i Bergen. - Lagt i lasterommet med pose over hodet

- Det var et helvete i tre timer.

- KIDNAPPET: Kunstsamler og gallerieier Reidar Osen fra Bergen skal ha blitt kidnappet i Bergen tidligere denne uka. Det forteller han i dag til Tv 2 og bergens Tidende. Arkivfoto: Marit Hommedal / SCANPIX
- KIDNAPPET: Kunstsamler og gallerieier Reidar Osen fra Bergen skal ha blitt kidnappet i Bergen tidligere denne uka. Det forteller han i dag til Tv 2 og bergens Tidende. Arkivfoto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 67 år gamle forretningsmannen Reidar Osen fra Bergen ligger skadd på sykehus etter at han skal ha blitt kidnappet for to dager siden. Tre maskerte menn bortførte mangemillionæren midt i Bergen sentrum, mishandlet ham og truet med å drepe ham.

Det skriver TV 2 og Bergens Tidende, som har snakket med Osen på Haukeland sykehus.

- Det var et helvete i tre timer, forteller 67-åringen til TV 2 fra sykesenga.

- De prøve å stripse meg, men jeg gjorde motstand. De slo og sparket meg. En av dem kjørte en pistol opp i kjeften på meg. Jeg har fortsatt merke i munnen. Det var tre timer med et rent helvete, sier han til Bergens Tidende.

Det var onsdag denne uka at 67-åringen ble overfalt. Klokka var 17.30 og Osen var på vei ut til bilen sin som stod parkert i Bergen sentrum, nær ved Galleri Nygaten, som han eier.

Til Bergens Tidende forteller Osen at han skulle til å sette seg i førersetet da noen dro ham inn i bilen. Deretter kjente han noen ta kvelertak på ham, sier han.

Gallerieieren forteller videre at han ble lagt i lasterommet på bilen, der han fikk en plastpose over hode. Kidnapperne hevdet de visste at Osen hadde et pengelager, som de ville ha.

Bilen kjørte mot mot Bønes, og til TV 2 sier 67-åringene at kidnapperne sa de hadde klar en grav til ham der. Men der forsvant kidnapperne fra bilen, og Osen fikk tilkalt hjelp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media