Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mangler kontakt med flere svensker i Brussel

Det er fortsatt flere svensker i Brussel som pårørende ikke har kommet i kontakt med. Tre svenske statsborgere ble såret i tirsdagens terrorangrep, én av dem alvorlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Utenriksdepartementet er i kontakt med slektninger til noen svensker i Brussel som ennå ikke er nådd. Vi understreker at telefonforbindelsene har vært dårlige i løpet av dagen, og vi vet at mange familier i ettertid har vært i stand til å nå folk, sier Veronica Nordlund i svensk UDs pressetjeneste.

En svensk kvinne i 40-årene som jobber for EU-kommisjonen ble alvorlig skadd av bomben som gikk av på metrostasjonen ved Maelbeek tirsdag.

- Hun har unngått T-banen i et par måneder, men deretter har hun åpenbart tatt T-banen i morges, sier en slektning til avisen NSD.

Ytterligere en svensk mann er lettere skadd og får behandling på sykehus, mens en annen er lettere skadd og befinner seg ikke på sykehus.

Det er foreløpig ingen opplysninger om at nordmenn skal være skadd i terrorangrepene.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart