Manglerud-siktet pågrepet i Spania

To menn er pågrepet etter drapet på Mohammad Arshad (52).

PÅGREPET: Dette er de to som så langt er pågrepet etter Manglerud-drapet: en 30-åring (t.v.) og en 28-åring - begge fra miljøet rundt gjengen Furuset Bad Boys.
PÅGREPET: Dette er de to som så langt er pågrepet etter Manglerud-drapet: en 30-åring (t.v.) og en 28-åring - begge fra miljøet rundt gjengen Furuset Bad Boys. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To menn er pågrepet etter at Mohammad Arshad ble drept på Manglerud i Oslo for snart to uker siden. Politiet tror megling etter en konflikt kan ha utløst drapet.

Den ene av de to siktede ble ifølge NRK pågrepet i Spania torsdag kveld. Det er usikkert når han blir utlevert til Norge.

Mannens forsvarer Erik Dammen Stoltz sier den siktede nekter enhver kjennskap til saken.

Ifølge VG dreier konflikten seg om at en person som var en del av omgangskretsen til Arshad, har lent seg inntil en bil. Stemningen på meglingsmøtet skal ha vært alt annet enn hyggelig.

- Tre siktet Torsdag pågrep politiet to menn som de mener står bak drapet eller har medvirket til det. Politiet opplyste samtidig at flere er siktet i saken, men at disse ennå ikke er pågrepet. Grete Lien Metlid, fungerende sjef ved seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, vil ikke kommentere antall siktede, men flere medier melder at det er totalt tre menn. Politiet bekrefter at mennene er tidligere kjenninger av politiet, men vil ikke kommentere hvorfor.

VG skriver at mennene som til nå er pågrepet, er en norskmarokkaner (28) og en norskpakistaner (30). Begge mennene er straffedømt en rekke ganger, og er blitt beskrevet som en del av den indre kretsen i en av de kriminelle gjengene i hovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer