Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (18) stukket med kniv etter krangel på tog

To pågrepet på Kløfta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Politiet på Romerike pågrep to mistenkte gjerningsmenn etter at en person ble stukket med kniv under en slåsskamp på Kløfta stasjon onsdag ettermiddag, melder NTB.

Fornærmede er 18 år gammel.

Vitner som Romerikes Blads nettutgave har vært i kontakt med har fortalt at en mann skal ha blitt stukket to steder, en gang i halsen og en gang i låret under konfrontasjonen som skjedde ved 17-tiden.

• Har du opplysninger i denne saken? Tips oss på sms/mms 2400, epost 2400@db.no eller telefon 24 00 00 00.

- Jeg så at vedkommende satt i knestående og at han blødde i halsregionen, sier vitnet til avisen.

Politiet kan imidlertid ikke bekrefte denne opplysningen.

- Det er ikke kjent for oss, sier operasjonsleder Svein Arild Hallås ved Romerike politidistrikt til Dagbladet, men bekrefter at 18-åringen er blitt stukket i låret.

Bakgrunnen for hendelsen på Kløfta stasjon skal ha vært «en krangel som oppsto om bord et tog». De to antatte gjerningsmennene løp fra stedet og ble pågrepet i et boligfelt klokka 17.30.

Ytterligere detaljer om de pågrepne er ikke kjent. 

Den skadde mannens tilstand er ikke kjent. Han skal ha vært ved bevissthet da han ble fraktet til Akershus universitetssykehus i ambulanse.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling