Mann (19) bortført foran kjæresten (18)

To gjerningsmenn kjørte fra politiet og kolliderte i sperrepost.

TOTALVRAK: Her ved Fensletta kolliderte to gjerningsmenn med politiet. Foto: Tore Svarverud, Varden
TOTALVRAK: Her ved Fensletta kolliderte to gjerningsmenn med politiet. Foto: Tore Svarverud, Varden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Klokka 22 fikk politiet i Telemark melding om at en 19 år gammel mann hadde blitt bortført av to menn.

- 19-åringen hadde vært hjemme hos kjæresten på Herre utenfor Skien. To menn på 23 og 27 år hadde brutt seg inn og tatt med seg mannen, sier politiadvokat Odd Skei Kostveit, som videre forteller at kjæresten (18) og ei venninne ble vitne til det hele.

LøsepengerPolitiet satte da i gang ettersøking etter mannen og en Mercedes som skal ha blitt brukt i forbindelse med den dramatiske bortføringen. Det ble fremsatt krav om et mindre pengebeløp i løsepenger, og overleveringen skulle finne sted på Ulefoss.

- I forbindelse med en utpressingssak hvor en 19 år gammel mann var tatt som gissel, kjørte en personbil med to mistenkte fra politiet etter at 19-åringen var satt fri på Ulefoss, opplyser politiadvokat Torunn Fossli Sæthre i en pressemelding.

Ifølge Telemarksavisa(TA) jaktet politiet på bilen i flere timer. De hadde også politihelikopteret etter seg, i tillegg til at det hadde blitt satt opp veisperring og lagt ut spikermatter på riksvei 36.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.