Knivstukket:  Politiet rykket ut til utestedet Trompeten etter at en mann på 19 ble knivstukket i natt. Tre personer ble pågrepet med flere våpen. Foto:  Tipser.no/Daniel D. Laabak
Knivstukket: Politiet rykket ut til utestedet Trompeten etter at en mann på 19 ble knivstukket i natt. Tre personer ble pågrepet med flere våpen. Foto: Tipser.no/Daniel D. LaabakVis mer

Mann (19) knivstukket utenfor utested i Oslo

Alvorlig, men ikke livstruende skadd. Tre personer pågrepet med flere våpen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To menn og en kvinne i 20- og 30-årene ble i natt pågrepet kort tid etter at en 19-åring ble knivstukket i Skippergata.

- Offeret ble kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

Mannen ble knivstukket utenfor utestedet Trompeten som ligger i Oslo sentrum. Ifølge NTB ble han utskrevet fra Ullevål allerede søndag morgen.

Politiet har ennå ikke oversikt over hva som lå bak knivstikkingen, men regner med å få avhørt de tre pågrepne i løpet av formiddagen.

- Kort fortalt så vet vi at en person ble stukket med en kniv og at tre menn ble pågrepet i området, sier Jøkling.

Mannen skal ha blitt stukket i brystet eller ryggen.

Det skal også ha blitt brukt flere kniver eller sabler i slåsskampen.

Til tross for dårlig vær skal det ha vært svært mange folk ute på byen i hovedstaden i natt, noe som ga en hektisk kveld for politiet.

- Ja, det var mange ute i natt, sier Jøkling.

Utestedet Trompeten er kjent som et karaokested som kanskje først og fremst tiltrekker seg de litt yngre bygjengerne.