Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (20) kritisk skadd

Tre personer involvert i trafikkulykke på Jæren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre personer ble skadet front mot front-kollisjon mellom to biler på riksveg 505 i Time kommune, mellom Kverneland og Bryne mandag kveld.

- En mann på 20 år er kritisk skadd, med ustabil tilstand. Han opereres i natt, sier vakthavende sykepleier Silje Dahl ved Stavanger universitetssykehus til Dagbladet.no.

En 30-årig kvinne pådro seg alvorlige skader i ulykken, men hennes tilstand blir beskrevet som stabil. I tillegg fikk en mann på 19 år lettere skader i kollisjonen, som skjedde ved 22.30-tida mandag kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling