Mann (20) og kvinne (18) funnet døde i bil

-Ikke noe kriminelt, ikke selvmord, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann (20) og en kvinne (18) ble i går kveld ved 19-tiden funnet døde i en bil på en skogsbilvei i Elverum kommune.

-Vi holder fortsatt alle muligheter åpne, men i etter middag har vi ikke indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallene. Vi har heller ikke grunnlag for å tro at de ønsket å ta sine egne liv, sier politijurist Helge Eidsvåg ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Etter det Dagbladet.no erfarer er mannen fra Løten  og den unge kvinnen fra nabokommunen Elverum.  

De to døde er sendt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo for obduksjon. Politiet regner med å få en foreløpig obduksjonsrapport onsdag. Den videre etterforskningen avventer til da.

Den unge mannen og kvinnen ble funnet i en bil på en skogsbilvei nær en lokal vei som går under navnet Militærveien. Funnstedet er på østsiden av Rokosjøen, like ved kommunegrensen mellom Elverum og Løten.

Minnestund i dag 

Det var en forbipasserende som fant de to.

Østlendingens nettutgave melder at det er en minnestund for en av de omkomne i Elverum kirke i ettermiddag.

 PÅ DENNE SKOGSBILVEIEN  i Elverum kommune på østsiden av Rokosjøen ble den unge mannen og kvinnen funnet ved 19-tiden i går. Foto: Adrian Øhr Johansen.
PÅ DENNE SKOGSBILVEIEN i Elverum kommune på østsiden av Rokosjøen ble den unge mannen og kvinnen funnet ved 19-tiden i går. Foto: Adrian Øhr Johansen. Vis mer

Politiet begynte etterforskningen av dødsfallene i går kveld.

Kripos er rutinemessig varslet om dødsfallene.

TIPS OSS: 2400@dagbladet.no, SMS/MMS 2400 eller ring 24 00 00 00

Mann (20)  og kvinne (18) funnet døde i bil