Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (21) arrestert for bestialsk studentmord

De franske studentene Laurent Bonomo (23) og Gabriel Ferez (23) funnet drept i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De franske studentene, som ble funnet søndag kveld, var bundet og knivstukket utallige ganger i hodet, halsen, magen og ryggen, opplyser politiet.

Natt til i dag ble en 21 år gammel mann arrestert i forbindelse med drapene, melder BBC.

Han ble pågrepet på gata sør-øst i London i morgentimene, opplyser politiet.

Brennende leilighet

Det var mannskaper fra brannvesenet som fant studentene søndag kveld, etter at de rykket ut på for å slokke en brann på rommet Bonomo leide. De trodde først at guttene døde i brannen, men rettsmedisinske undersøkelser viser at de døde av stikkskadene.

I alt ble de to studentene påført 243 knivstikk, melder Sky News.

De to studentene kom til London i mai for å forske på Imperial College og skulle etter planen returnere til Frankrike i juli. Begge var høyeregradsstudenter i biokjemi, og forsket på DNA, ifølge politiet.

- Laurent og Gabriel hadde begge lysende karrierer foran seg. Det er forferdelig at de skulle dø så unge, sier universitetets rektor Roy Anderson i en offisiell uttalelse.

MANN PÅGREPET: Laurent Bonomo (til venstre)og Gabriel Ferez ble ifølge politiet utsatt for et «frenetisk, brutalt og forferdelig angrep». Foto: AP Photo / Metropolitan Police
MANN PÅGREPET: Laurent Bonomo (til venstre)og Gabriel Ferez ble ifølge politiet utsatt for et «frenetisk, brutalt og forferdelig angrep». Foto: AP Photo / Metropolitan Police Vis mer

- Sjokkert

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor de unge mennene ble drept.

- Alle som har jobbet med saken, inkludert meg selv, er svært sjokkert over hva vi har sett. Gjennom hele min karriere har jeg aldri tidligere sett skader som dette, sier politietterforsker Mick Dutchie.

Han forteller at leiligheten til Bonomo i Sterling Gardens ble utsatt for innbrudd 23. juni. En laptop ble stjålet. Etterforskerne tror bankkort og to Sony PSP spillkonsoller ble stjålet den dagen studentene ble drept.

image: Mann (21) arrestert for bestialsk studentmord

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!