DREPT: Willy Brown (48) ble funnet drept i leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo mandag kveld. Siste observasjon av 48-åringen er på en bytur fredag.Foto: Henning Lillegård / Anders Holth Johansen
DREPT: Willy Brown (48) ble funnet drept i leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo mandag kveld. Siste observasjon av 48-åringen er på en bytur fredag.Foto: Henning Lillegård / Anders Holth JohansenVis mer

Mann (21) siktet for drapet på Willy Brown

Pågrepet i Oslo i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På en pressekonferanse i dag forteller politiet at de har pågrepet og siktet en mann for drapet på Willy Brown (48).

- Vi har fått en helt ny utvikling, og mye har skjedd i denne saken i løpet av en hektisk dag, sa politioverbetjent Grete Lien Metlid på pressekonferansen

- En person er pågrepet og siktet for forsettelig drap. Han ble pågrepet på en adresse her i Oslo, han er kommet inn til politihuset og satt i arrest. Det pågår flere andre avhør i saken, fortsatte politioverbetjenten.

Metlid forteller at den siktede er en ung mann, 21 år gammel og kjent av politiet. Mannen er rumensk statsborger.

Avhøres Han skal avhøres av politiet i morgen, lørdag.

Politiet ønsker ikke å gå ut med hvilket miljø den siktede tilhører.

Politiet har opplysninger om at Brown sent fredag kveld var på utestedet Per på hjørnet, som ligger vegg i vegg med London Pub ved C.J. Hambros plass ved Oslo tingrett. Politiet anser imidlertid disse opplysningene som usikre.

Politiet så onsdag etter en navngitt person i miljøet som vanker på homsepuben London Pub. Det fikk Dagbladet bekreftet fra en kilde i miljøet.
Willy Brown ble funnet drept mandag kveld, etter at en av kollegene ble bekymret, og bestemte seg for å oppsøke ham hjemme.

Bridgespiller Brown jobbet som senior teknisk spesialist mot kapitalmarkedet ved IT-selskapet Tietos kontorer på Skøyen i Oslo, og møtte ikke på jobb mandag.

Kollegaen fant Brown død, og varslet AMK, som igjen varslet politiet. Da de kom til leiligheten ved 21-tiden mandag kveld, ble det slått full drapsalarm.

Willy Brown var en ivrig bridgespiller, og en sentral person i bridgemiljøet i Oslo. Så sent som fredag kveld hadde holdt han bridgelag hjemme i sin leilighet.