Mann (22) innrømmer at han satt «barnevakt» for kidnappet butikkeier

Butikkeieren (24) lå kneblet og bundet på en madrass i en leilighet med væpnet vakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

* Har du opplysninger som Dagbladet kan ha nytte av i denne saken? Tips oss på 2400@db.no eller sms til 2400 eller telefon 24 00 00 00. Du kan også tipse Dagbladets reporter direkte på sindre@db.no

(Dagbladet.no): Fem menn ble i dag fengslet i Oslo tingrett, siktet for å ha kidnappet og holdt en butikkeier (24) fanget i flere dager.

Etter det Dagbladet.no får opplyst ble mannen kidnappet fra butikken han eier i Groruddalen i Oslo onsdag i forrige uke.Han ble tatt til en leilighet, der han ble holdt fanget til politiet fant ham søndag.

- Han ble bundet og kneblet, og lå på en madrass i en leilighet med væpnet vakt, sier Øyvind Nordgaren, leder av seksjon for organisert kriminalitet i Oslo-politiet, til Dagbladet.no.Hadde «barnevakt»Kidnapperne skal ha krevet familien til butikkeieren for et millionbeløp.

En 22 år gammel mann som i dag ble fengslet hadde ifølge fengslingskjennelsen fra tingretten rollen som «barnevakt». 22-åringen har innrømmet at han hadde denne rollen i forbindelse med vaktholdet av butikkeieren, og han har gitt en delvis tilståelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer