HER LANDET HAN: I 200 kilometer i timen dundret 22-åringen rett gjennom taket og inn i en parkert Dodge Charger. Foto: Splash News/All Over Press
HER LANDET HAN: I 200 kilometer i timen dundret 22-åringen rett gjennom taket og inn i en parkert Dodge Charger. Foto: Splash News/All Over PressVis mer

Mann (22) overlevde fall fra 40. etasje

- Jeg kan ikke tro det. Bilen min reddet livet hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Forbipasserende ble sjokkerte vitner da den 22 år gamle skuespilleren Thomas M. falt fra en 40. etasjers høyblokk vest i New York og landet i baksetet på en Dodge Charger etter å ha brast gjennom taket.

Mannen ble brakt til sykehus, og tilstanden skal være alvorlig. Han skal ha brukket et bein og skadet den ene lungen i fallet som ifølge amerikanske medier hadde en hastighet på 200 kilometer i timen før han dundret inn i bilen.

- Jeg kan ikke tro det. Bilen min reddet livet hans, sier bileier Guy McCormick (40) til The New York Post.

Mens Thomas overlevde fallet, døde bilen, skriver avisa. Skadene var så omfattende at forsikringsselskapet mente den var totalskadd.

Det spekuleres i hva som forårsaket fallet, og politiet prøver å finne ut hvilken etasje mannen falt fra.

- Om jeg noen gang har sett et mirakel var det nå. Han kom ned med beina først og hendene opp, og akkurat da han landet var det som en eksplosjon av klass som kom i alle retninger, sier øyenvitnet Andrew Petrocelli til The Sun.

LANGT: Ifølge amerikanske medier falt mannen fra 40. etasje. Foto: Splash News/All Over Press
LANGT: Ifølge amerikanske medier falt mannen fra 40. etasje. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer