Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (22) skjøt firebarnsmor med baby i armene

De fire barna og en kamerat av barna ble vitner til det brutale drapet. 22-åringen ble i dag dømt til livstid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det startet med at det ringte på døren til firebarnsmorens (37) hjem i Haninge 24. juni i fjor.

Da hun åpnet opp døren med sin lille sønn i favnet så hun en mann i uniform fra et budfirma. Barna hørte moren rope: «Men hva gjør du?»

Så hørte de skuddløsning.

Dømt til livstid Den 22 år gamle mannen hadde skutt 37-åringen med tre skudd mot hodet. Men våpnet låste seg, og mannen begynte desperat å slå henne i hodet med pistolen til den gikk i stykker.

I dag ble han dømt til livstid for det brutale drapet, skriver Expressen.

De fire barna og en kamerat til en av barna var hjemme da det skjedde, og ble sjokkerte vitner til morens dødskamp.

- Kom fort! 22-åringen stakk av etter at han hadde avfyrt skuddene og slått kvinnen med pistolen. Igjen lå kvinnen nede med en gråtende sønn ved sin side.

Dattera (12) ringte til nødnumret for å be om hjelp. Der hører man ifølge Aftonbladet en opprørt jente som prøver å forklare hva som har skjedd, mens man hører høy og desperat barnegråt i bakgrunnen.

- Kan dere komme fort, vær så snill? Vær så snill å kom fort. Kjempefort. Jeg er bare 12 år og kjemperedd, sier dattera.

37-åringen levde fremdeles da hun ble brakt til sykehus, men ble erklart død der. Obduksjonen viser at skuddet mot hodet hadde forårsaket skader i hjernen.

Bestilt av barnafar Motivet for ugjerningen var lenge uklart fordi politiet ikke fant noen kobling mellom kvinnen og 22-åringen.

Men ifølge Aftonbladet viste det seg senere at gjerningsmannen var en bekjent av den 31 år gamle faren til kvinnens yngste barn.

Blant annet telefontrafikk mellom de to er kartlagt. Samme morgen ringte 22-åringen fra området kvinnen bor i.

Paret skal ha hatt en betent barnefordelingssak og politiet mistenker at mannen ville rydde kvinnen av veien for å få foreldreretten til gutten og dermed oppholdstillatelse i landet.

31-åringen er nå etterlyst over hele verden.

22-åringen erkjente ikke straffskyld, men bevis knytter ham til åstedet. Blant annet ble det funnet fingeravtrykk på en kartong som ble funnet inne i gangen.