USA

Mann (22) teipet fast på fly

En 22 år gammel mann er nå siktet etter å ha gått amok om bord på et fly.

TEIPET: 22-åringen ble teipet fast om bord på et fly som gikk fra Philadelphia til Miami. Foto: Joe Raedle / Getty Images / AFP / NTB
TEIPET: 22-åringen ble teipet fast om bord på et fly som gikk fra Philadelphia til Miami. Foto: Joe Raedle / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En mann i tjueåra fra Ohio ble teipet fast om bord på et fly. Flyet reiste fra Philadelphia til Miami. Han er nå siktet for å trakassere tre personer i kabinbesetningen. Rettsdato er ennå ikke satt.

Saken ble først omtalt av The New York Times.

Mannen i tjueåra slo til en av de ansatte, og befølte brystene til to andre kabinansatte, ifølge avisa.

Kabinbesetningen så ingen annen utvei enn å teipe mannen fast til setet, for å få kontroll på ham til flyet landet.

- Dere suger

Flere av passasjerene filmet deler av hendelsen. Den ene videoen viser mannen som utagerer og roper til kabinbesetningen.

- Dere suger faen meg, foreldrene mine er verdt 17 jævla millioner, og dere suger! skriker mannen i videoen.

Han skal også gjentatte ganger ha bannet til andre passasjerer. Ifølge politiet var mannen beruset, skriver WPVI-TV i Philadelphia.

Videre i videoen ber kabinbesetningen mannen om å roe seg ned. Da reiser han seg opp og slår en av mennene i kabinbesetningen med knyttneven.

Knyttneven treffer ansiktet til mannen. Den ansatte som ble slått, finner fram gaffateip og teiper mannen godt fast i setet sitt. Det ble også brukt et ekstra sikkerhetsbelte rundt ham, ifølge The New York Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer