Mann (23) knivdrept i Oslo

En politipatrulje fant i natt en 23 år gammel mann livløs og med knivstikk i brystet midt i Oslo sentrum. Mannen døde senere av skadene. Politiet etterforsker saken som drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen av ble funnet liggende på ryggen på et fortau i Nordahl Bruns gate, cirka 20 meter fra Blitz-huset. Det var en politipatrulje som ved en tilfeldighet fant ham klokka 00.50 i natt.

Stikkskader

- Våre folk satte umiddelbart igang med gjenopplivingsforsøk og holdt på til ambulansepersponalet tok over. Men livet hans sto ikke til å redde, klokka 01.20 fikk kom meldinga fra Ullevål universitetssykehus om at han var død, opplyste operativ uteleder i Oslo-politiet Lars Erik Jarodd til Dagbladet.no i natt.

Den døde var påført minst ett stikk i brystet. Det er ikke gjort våpenfunn på stedet.

Politiet avhørte i natt en mann som har status som vitne. Mannen kom i kontakt med en av politiets patruljer som lette etter spor i nærområdet.

I politiets arkiver

- Vitnet har sett en bil i området på et tidpunkt som er interessant for oss, sier vaktleder Roger Hjertø i Kriminalvakta til Dagbladet.no. Det er forløpig usikkert om bilen har noe med drapet å gjøre.

Mannen ble funnet like ved Blitz-huset, men ifølge politiet tydet ikke påkledningen på at han var tilhørende i miljøet. Hjertø bekrefter at den døde er i politiets registre fra før, men vil ikke kommentere hvilke forhold det dreier seg om.

Klokka 02 i natt ankom krimteknikere åstedet for å lete etter funn.

<B>FUNNET PÅ GATA: </B> Det var en politipatrulje som tilfeldig fant 23-åringen liggende livløs på et fortau i Oslo sentrum.