Mann (23) skutt foran barn som lekte i Stockholm

Mannen døde. — Mine barn er traumatisert.

23-ÅRING DREPT:  En 23 år gammel mann ble i dag skutt i Bredäng, sør i Stockholm, og døde seinere på sykehus. Politiet utfører her undersøkelser på stedet. Foto: Vilhelm Stokstad / TT / NTB Scanpix
23-ÅRING DREPT: En 23 år gammel mann ble i dag skutt i Bredäng, sør i Stockholm, og døde seinere på sykehus. Politiet utfører her undersøkelser på stedet. Foto: Vilhelm Stokstad / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 23-åring ble i dag skutt og drept i Bredäng bydel i Söderort i Stockholm. Etter skytingen observerte vitner en mørk bil som kjørte bort fra stedet.

- Et kjøretøy som eventuelt kan settes i sammenheng med skuddløsningen er funnet brennende på Hallinge Gårdsväg, melder politiet i kveld.

- Barn til stede Ifølge Expressen var det flere barn til stede når 23-åringen ble skutt.

- Mine barn er traumatisert. De så ham falle i bakken. De var kanskje 30 meter unna, sier en mann til avisa.

- Det følges så feil. At dette kan hende når det er lyst ute og ved en lekeplass. Det føles ikke bra, sier en nabo til Expressen. Hennes barn hoppet på en trampoline i nærheten og hørte skuddene.

På høylys dag Politiet søker nå etter flere vitner.

- Det var på ettermiddagen, så det er ikke umulig at det var barn som beveget seg i området. Det har vært fint vær i Stockholm i dag og det finnes mange vitner til hendelsen, sier Eva Nilsson ved Regionledningscentralen (RLC) i Stockholm til Dagbladet.

23-åringen ble kjørt til sykehus med alvorlige skader, men døde seinere av skadene. Politiet ønsker ikke å kommentere hva motivet for drapet kan ha vært.  - Det er utført tekniske undersøkelser på stedet, som skal analyseres. Det er tegn på at det er avfyrt flere skudd, sier RLC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer