STOR UTRYKNING: Store deler av den for tida begrensede utrykningskapasiteten for Oslo-politiet ble brukt på utrykningen til Fossumberget på Stovner i Oslo. Den knivstukne 24-åringen ble funnet inne i en leilighet sammen med to jevnaldrende menn som nå skal avhøres. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
STOR UTRYKNING: Store deler av den for tida begrensede utrykningskapasiteten for Oslo-politiet ble brukt på utrykningen til Fossumberget på Stovner i Oslo. Den knivstukne 24-åringen ble funnet inne i en leilighet sammen med to jevnaldrende menn som nå skal avhøres. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSENVis mer

Mann (24) funnet knivstukket i Oslo

Blod både utenfor og inne i boligblokk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 24-årig mann ligger nå på sykehus etter at han ble funnet knivstukket inne i en leilighet på Stovner i Oslo i natt. Sammen med ham var to menn som nå er brakt inn for avhør.

Blod i snøen
- En innringer meldte fra om blod i snøen klokka 23.14, og da vi kom fram til adressen i Fossumberget, fant vi den knivstukne innendørs, forteller operasjonsleder Gunn Anita Bjørnbakk ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

24-åringen var stukket flere ganger og ble kjørt til akuttmottaket ved Ullevål universitetssykehus. Han er nå utenfor livsfare, men ligger til observasjon.

Politiets tekniske etterforskere driver i 04.30-tida i natt fortsatt med undersøkelser i området; blant annet har de vanskelig for å fastslå hvor knivstikkingen faktisk fant sted.

- Blodspor er funnet både inne og ute, opplyser sentralvaktleder Roger Hjertø i Oslo-politiet til Dagbladet.no.

Hjertø forteller at de to mennene som er brakt inn og skal avhøres, er på samme alder som den knivstukne. foreløpig er ingen etterlyst i saken.

TIL SYKEHUS: 24-åringen ble fraktet til akuttmottaket ved Ullevål universitetssykehus, og ligger i natt til overvåkning. Han skal er utenfor livsfare, på tross av at han er blitt påført flere knivstikk. Foto: ANDRÉ OLSTAD/FIRSTFOTO
TIL SYKEHUS: 24-åringen ble fraktet til akuttmottaket ved Ullevål universitetssykehus, og ligger i natt til overvåkning. Han skal er utenfor livsfare, på tross av at han er blitt påført flere knivstikk. Foto: ANDRÉ OLSTAD/FIRSTFOTO Vis mer

Språkproblemer
- Har dere mistanke om at en av eller begge de to innbrakte står bak knivstikkingen?

- Vi håper iallfall at avhørene vil bringe klarhet i hva som faktisk har skjedd. Så langt har vi ikke fått avhørt noen av dem på grunn av språkproblemer, sier sentralvaktlederen.

Han forteller at de tre trolig er fra samme land, og at de bare har snakket gebrokken engelsk så langt, slik at de ikke kan avhøres før tolk er skaffet. Det er heller ikke klart hvilket land de er fra.

Saken preges i det hele tatt av uklare detaljer; ingen av de involverte er registrert på adressen der 24-åringen ble funnet, men Hjertø utelukker ikke at én eller flere av dem i realiteten bor i leiligheten.

- Avhørene vil forhåpentligvis gi svar, gjentar sentralvaktlederen og avviser at politiet mistenker at hendelsen har rot i gjeng- eller narkotikarelaterte forhold.

TETTBEFOLKET OMRÅDE: Leiligheten der den knivstukne 24-åringen ble funnet, ligger i et tettbebygd boligområde nordøst i Oslo. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
TETTBEFOLKET OMRÅDE: Leiligheten der den knivstukne 24-åringen ble funnet, ligger i et tettbebygd boligområde nordøst i Oslo. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer