Mann (24) knivstukket i magen i Grimstad

Operert etter indre skader, men tilstanden er stabil. To menn i tjueåra pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En 24 år gammel mann ble natt til lørdag knivstukket i magen i et slagsmål i Grimstad, melder Agder politidistrikt. Politiet har pågrepet to menn på henholdsvis 21 og 24 år som er mistenkt i saken.

Operasjonsleder Børge Steinsland sier at de ikke har detaljkunnskap om tilstanden til den fornærmede 24-åringen, men opplyser at han har blitt operert etter skader i indre organ, men at tilstanden er stabil. Han har ikke fått livstruende skader.

- Vi klokka 2.20 melding om at en mann blødde fra magen etter et slagsmål der tre personer hadde vært involvert. Det viste seg at han hadde fått stikkskader i mage og bryst. Mannen ble brakt med ambulanse til sykehuset i Arendal, opplyser Steinsland.

- Det er alle norske menn. To av dem er fra Grimstad, mens en nettopp har flyttet dit. Vi har foreløpig ingen formening om hvorfor det har oppstått en uoverensstemmelse, sier han til Dagbladet.

- En av mennene ble pågrepet på stedet. Den andre mannen stakk av, men ble pågrepet 7.20. Begge skal avhøres i løpet av dagen eller morgendagen, sier Steinsland.

Politiet planlegger å snakke med den fornærmede så snart det er medisinsk forsvarlig.