Mann (24) sa han skulle levere julegave til Nokas ved Stavanger, var bevæpnet med to våpen

Pågrepet i væpnet aksjon.

PÅGREPET: Klokken 08.45 ble en 24-åring pågrepet ved Nokas på Forus utenfor Stavanger. Han hadde med seg to våpen. Foto: Ronny Hjertås
PÅGREPET: Klokken 08.45 ble en 24-åring pågrepet ved Nokas på Forus utenfor Stavanger. Han hadde med seg to våpen. Foto: Ronny Hjertås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann (24) er pågrepet i en væpnet aksjon ved bygget til Nokas på Forus ved Stavanger.

- Mannen hadde to skytevåpen på seg da han ble pågrepet av politiet kl. 08.45 i morges, heter det i en pressemelding fra politiet.

Politiet fikk melding om en hendelse kl. 08.09. Meldingen gikk på at det var en person med to våpen, som sto i inngangsdøren og sa han ville levere en julegave.

- Vi kjørte til stedet med alle tilgjengelige mannskaper. Klokken 08.45 overga han seg, og ble pågrepet uten dramatikk, sier Sølvi Didriksen Ravndal, operasjonsleder i Rogaland politidistrikt i pressemeldingen.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal politiet ha brukt megafon for å få kontakt med mannen, og de skal ha sagt «Legg deg ned, vi har våpen».

Ifølge avis hadde mannen ett etthåndsvåpen og ett tohåndsvåpen.

24-åringen er ikke kjent for politiet fra tidligere, opplyser Hilde Urdal Fløysvik, kommunikasjonsrådgiver i Rogaland politidistrikt, til Dagbladet.

Mannen vil sannsynligvis bli avhørt i løpet av dagen.

Ingen er skadd i aksjonen, opplyser Rogaland politidistrikt.

- Det viktigste for oss er at ingen har kommet til skade. Utover det kan vi ikke kommentere saken, alt ligger nå hos politiet, sier Ådne Mauritzen, kommunikasjonssjef i Nokas, til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer