Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (24) sa han skulle levere julegave til Nokas ved Stavanger, var bevæpnet med to våpen

Pågrepet i væpnet aksjon.

PÅGREPET: Klokken 08.45 ble en 24-åring pågrepet ved Nokas på Forus utenfor Stavanger. Han hadde med seg to våpen. Foto: Ronny Hjertås
PÅGREPET: Klokken 08.45 ble en 24-åring pågrepet ved Nokas på Forus utenfor Stavanger. Han hadde med seg to våpen. Foto: Ronny Hjertås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann (24) er pågrepet i en væpnet aksjon ved bygget til Nokas på Forus ved Stavanger.

- Mannen hadde to skytevåpen på seg da han ble pågrepet av politiet kl. 08.45 i morges, heter det i en pressemelding fra politiet.

Politiet fikk melding om en hendelse kl. 08.09. Meldingen gikk på at det var en person med to våpen, som sto i inngangsdøren og sa han ville levere en julegave.

- Vi kjørte til stedet med alle tilgjengelige mannskaper. Klokken 08.45 overga han seg, og ble pågrepet uten dramatikk, sier Sølvi Didriksen Ravndal, operasjonsleder i Rogaland politidistrikt i pressemeldingen.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal politiet ha brukt megafon for å få kontakt med mannen, og de skal ha sagt «Legg deg ned, vi har våpen».

Ifølge avis hadde mannen ett etthåndsvåpen og ett tohåndsvåpen.

24-åringen er ikke kjent for politiet fra tidligere, opplyser Hilde Urdal Fløysvik, kommunikasjonsrådgiver i Rogaland politidistrikt, til Dagbladet.

Mannen vil sannsynligvis bli avhørt i løpet av dagen.

Ingen er skadd i aksjonen, opplyser Rogaland politidistrikt.

- Det viktigste for oss er at ingen har kommet til skade. Utover det kan vi ikke kommentere saken, alt ligger nå hos politiet, sier Ådne Mauritzen, kommunikasjonssjef i Nokas, til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media