Mann (24) siktet for knivdrap på broren

27-åring drept i Bergen.

DREPT: En mann ble natt til lørdag knivdrept i en leilighet i Åsane. Den mistenkte gjerningsmannen er pågrepet.
Foto: Remi Bøe Presttun / NTB scanpix
DREPT: En mann ble natt til lørdag knivdrept i en leilighet i Åsane. Den mistenkte gjerningsmannen er pågrepet. Foto: Remi Bøe Presttun / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon om hendelsen eller bilder? Tips oss på tlf. 24 00 00 00, sms/mms 2400 eller e-post 2400@db.no.

(Dagbladet): En 27 år gammel mann ble i natt knivdrept i en leilighet på Liakroken i Bergens-bydelen Åsane. Mannens bror (24) ble pågrepet på stedet og siktet for drapet, sier politiet til Dagbladet.

- Etterforskningen pågår for fullt. Vi skal avhøre vitner og den siktede når forholdene ligger til rette for det, og krimteknikere kommer til stedet om kort tid, sier fungerende politinspektør Rune Løland ved Bergen nord politistasjon til Dagbladet.

Knivstikkingen ble meldt til politiet via AMK klokka 03.26. To politipatruljer, ambulanse og en luftambulanselege ankom kort tid etter, men mannens liv sto ikke til å redde. Han ble erklært død på stedet.

- Vi har ikke detaljer rundt verken motiv eller selve hendelsen i leiligheten. Det vil gå litt tid før vi har det. Vi vet heller ikke sikkert om det var rus inne i bildet, sier Løland og bekrefter at disse personene var kjent for politiet fra før.

En nabo sier til BA at politiet flere ganger tidligere har rykket ut til den aktuelle adressen på grunn av bråk.

Saken oppdateres.