Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (25) kjørte fast bilen i skiløypa: - Ville teste ut firehjulstrekken

Politiet har anmeldt en mann satt fast bilen i skiløypa i et turområde i Mosjøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 25 år gammel mann kjørte bilen sin fast i en skiløype i nærheten av Mostjønna i Mosjøen natt til lørdag.

Ifølge operasjonsleder i Nordland politidistrikt, Tommy Beck, fikk politiet melding om hendelsen av en forvirret skigåer klokka 08.00.

Da hadde bilføreren gjort gjentatte forsøk på å få bilen ut av løypa gjennom natta.

- Vi ble tipset om at det sto en bil i skiløypa. Vi sjekket ut tipset, og da vi kom til stedet, med snøscooter, viste seg at det stemte. Det var en bil med firehjulstrekk som hadde kjørt relativt langt inn i en trasé som er best egnet for skiløpere, sier operasjonslederen til Dagbladet.

Resultatet av utkjørselen var, ifølge Beck, at føreren sto godt fast.

- Bilen har heller ikke rikket seg av flekken siden i dag morges, sier Beck.

Bilføreren, som er en kjenning av politiet, ble avhørt på stedet. De melder at mannen kjørte ut i løypa fordi han hadde kjøpt ny bil og gjerne ville teste ut firehjulstrekken.

- Han har forklart at han nettopp har kjøpt bilen og hadde lyst til å teste den i terrenget. Jeg tror dog ikke han synes det var en god ide.

25-åringen er politianmeldt for episoden, og har fått ansvar for å forflytte kjøretøyet ut av skisporene.

- Han har fått beskjed om å fjerne bilen, men får ikke lov til å gjøre det nå som det er fint vær og mange ferdes i skisporene, sier Beck.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!