Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (25) pågrepet etter dødsfall i Bergen

Asbjørn Korneliussen (45) døde tirsdag.

SPERRET AV: Asbjørn Korneliussen ble funnet alvorlig skadd etter et nødanrop fra dennen leiligheten ved Melkeplass?en i Bergen. Han døde kort tid etter av skadene. Foto: Tor Erik Mathiesen
SPERRET AV: Asbjørn Korneliussen ble funnet alvorlig skadd etter et nødanrop fra dennen leiligheten ved Melkeplass?en i Bergen. Han døde kort tid etter av skadene. Foto: Tor Erik Mathiesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Politiet i Bergen har i ettermiddag gått til pågripelse og siktet en 25 år gammel mann fra Bergen etter at 45 år gamle Asbjørn Korneliussen døde på tirsdag.
 
Den foreløpige siktelsen lyder på legemsbeskadigelse med døden til følge, opplyser politiet i Bergen i en pressemelding.

- Den pågrepne er siktet på bakgrunn av en rekke vitneavhør, tekniske og taktiske vurderinger og elektroniske spor. Vi mener vi har skjellig grunn til mistanke, sier Rigmor Isehaug, leder ved vold og sedelighetsavdelingen i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Pågrepet uten dramatikk Hun vil ikke si noe om hvilken relasjon det er mellom de den pågrepne og Korneliussen.

- Vi skal avhøre en rekke vitner så jeg vil være forsiktig med å gå ut med detaljer. Vi ønsker at de skal svare på våre spørsmål uten å ha lest for mye om dette i pressen, sier hun.

Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

45-åringen ble hentet av ambulanse i en adresse i Klauvsteinen like før midnatt på mandag.

- Klokka 23.15 mandag kveld fikk AMK en telefon fra denne adressen. 7 minutter over midnatt ankom de sykehuset og klokka 00.50 døde han. Kort tid etter varslet sykehuset oss om at det var et mistenkelig dødsfall og vi startet etterforskning, opplyser politilederen.

Slagskader De rettsmedisinske undersøkelsene viser at Korneliussen var påført flere slagskader mot hode og kropp før han døde.

- Det kan være alt fra slag, spark eller med gjenstand, sier Isehaug.

Flere av naboene sier til Dagbladet at de hørte bråk fra leiligheten den kvelden Korneliussen ble påført slagskadene.      

-  Det er forferdelig at noe slikt skjer, sier en av naboene.

Mannen ble hentet i en kommunalleilighet der en kvinne tidlig i 30-årene bor. Denne leiligheten er fortsatt sperret av. Kvinnen er en del av et rusmiljø. De to var venner, skriver bt.no.

Da politiet senere på natten tok seg inn i leiligheten fant de kvinnen alene og beruset.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media