Mann (26) dømt for sex med hest

Ble fanget opp av politiets infrarøde kamera på stalldøra.

MISHANDLET: En 26 år gammel brite har innrømmet dyremishandling og seksuelle overgep mot en hest. Foto: Scanpix
MISHANDLET: En 26 år gammel brite har innrømmet dyremishandling og seksuelle overgep mot en hest. Foto: ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den dømte 26-åringen fra Exeter ble fanget opp av kameraet, idet han utførte seksuelle handlinger med en hest i en stall i Devon i England.

I retten erklærte 26-åringen seg skyldig i både dyremishandling og seksuelle overgrep, skriver BBC.

Varslet i 2009 Politiet ble første gang varslet av hestens eier i desember 2009, da hun fant Woods sovende i en låve. Et overvåkingskamera og alarm ble installert i et forsøk på å holde ham unna stallen, men det mislyktes, og i februar 2010 la eieren merke til skader på hesten som hun fant mistenkelig.

- Vi valgte derfor å feste en alarm og et skjult kamera med infrarødt lys på stalldøra. Innspillingsutstyret gjemte vi i et nærliggende rom, forteller etterforsker Darren Campbell.

Arrestert i august Woods ble arrestert i august 2010, da han aktiverte alarmen og kameraet.

- Woods er ute av stand, eller uvillig, til å snakke om årsakene til handlingene, og det er derfor vanskelig for noen å forstå ut hva grunnene kan være, sier Neil Wraith, tiltaltes advokat.

- Han føler en komplett skam ved å befinne seg i den situasjonen han nå gjør, og er så flau at han vanskelig for å finne ord, sier han.

«Isolert alkoholiker» 26-åringen blir beskrevet som en «isolert» mann med alkoholproblemer.

Han er nå dømt til tilsyn i 24 måneder, og har ikke lov til å nærme seg stallen innefor en radius av én kilometer. I tillegg er han dømt til tvungen behandling for sine rusproblemer.