DRAP: En mann (26) er siktet for å ha drept en mann i slutten av 30-årene i Ler i Melhus onsdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
DRAP: En mann (26) er siktet for å ha drept en mann i slutten av 30-årene i Ler i Melhus onsdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Mann (26) er siktet for drap i Melhus

Mannen er varetektsfengslet i to uker. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Sør-Trøndelag skriver i en pressemelding at de har utvidet siktelsen mot mann (26) til å gjelde drap, etter at en mann i slutten av 30-åra ble funnet død i Melhus onsdag.

Tidligere gjaldt siktelsen dødsvold, men nå er siktelsen altså utvidet til å gjelde straffelovens § 275, drap. Den siktede mannen ble pågrepet og siktet torsdag.

Nye funn

- Dette skyldes nye funn i etterforskningen, skriver politiet i pressemeldingen.

Den 26 år gamle mannen ble lørdag formiddag varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll og medieforbud. Han må sitte i full isolasjon i hele perioden. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører, skriver NTB.

Avdøde ble funnet i en leilighet i tettstedet Ler i Melhus, og politiet har satt igang en storstilt etterforskning med bistand fra Kripos.

Nære venner

Advokat Arve Opdahl opplyste til NTB fredag at hans klient, den 26 år gamle siktede, ikke er kjenner noen form for straffskyld.

- Han begjærer seg løslatt, sa Opdahl til NTB.

Ifølge 26-åringens forsvarer, er den siktede fra Gauldalen og er nær venn av avdøde, skriver Trønderbladet.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at den avdøde ble påført vold.

Dagbladet følger saken.