Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (26) er siktet for drap i Melhus

Mannen er varetektsfengslet i to uker. 

DRAP: En mann (26) er siktet for å ha drept en mann i slutten av 30-årene i Ler i Melhus onsdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
DRAP: En mann (26) er siktet for å ha drept en mann i slutten av 30-årene i Ler i Melhus onsdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Sør-Trøndelag skriver i en pressemelding at de har utvidet siktelsen mot mann (26) til å gjelde drap, etter at en mann i slutten av 30-åra ble funnet død i Melhus onsdag.

Tidligere gjaldt siktelsen dødsvold, men nå er siktelsen altså utvidet til å gjelde straffelovens § 275, drap. Den siktede mannen ble pågrepet og siktet torsdag.

Nye funn

- Dette skyldes nye funn i etterforskningen, skriver politiet i pressemeldingen.

Den 26 år gamle mannen ble lørdag formiddag varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll og medieforbud. Han må sitte i full isolasjon i hele perioden. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører, skriver NTB.

Avdøde ble funnet i en leilighet i tettstedet Ler i Melhus, og politiet har satt igang en storstilt etterforskning med bistand fra Kripos.

Nære venner

Advokat Arve Opdahl opplyste til NTB fredag at hans klient, den 26 år gamle siktede, ikke er kjenner noen form for straffskyld.

- Han begjærer seg løslatt, sa Opdahl til NTB.

Ifølge 26-åringens forsvarer, er den siktede fra Gauldalen og er nær venn av avdøde, skriver Trønderbladet.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at den avdøde ble påført vold.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling