Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Mannen falt ut av et vindu i femte etasje og traff et overbygg i tredje. Så han har falt ned to etasjer, som er cirka sju til åtte meter, sier Frode Strende, operasjonsleder i Troms politidistrikt til Dagbladet.

Mannen var ved bevissthet da han ble tatt med av ambulansen, men politiet mistenker at han har fått beinbrudd. Tilstanden til mannen er alvorlig, men stabil.

Ulykken skjedde i 5-tida fredag morgen.

På grunn av 27-åringens helsetilstand har ikke politiet fått avhørt mannen ennå. Planen er å avhøre han på sykehuset i løpet av dagen.

Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til fallet.

- Mannen var sammen med noen andre på hotellrommet da han falt. Disse er avhørt og det har blitt utført tekniske undersøkelser på hotellrommet. Vi har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, sier Strende.

På spørsmål om det kan ha vært alkohol i bildet, svarer Strende at det vil i så fall etterforskningen vise.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!