Mann (27) siktet for voldtekten på Burger King: - Katastrofe hvis det er jeg som har gjort det

27-åringen husker ikke det som skjedde, men beklager hvis det var han.

HUSKER IKKE DET SOM SKJEDDE: Siktede (innfelt) husker ikke det som skjedde, men sier ifølge sin forsvarer Johnny Veum at han beklager det hvis det viser seg at han voldtok en kvinne på toalettet på Burger King i Oslo sentrum.
HUSKER IKKE DET SOM SKJEDDE: Siktede (innfelt) husker ikke det som skjedde, men sier ifølge sin forsvarer Johnny Veum at han beklager det hvis det viser seg at han voldtok en kvinne på toalettet på Burger King i Oslo sentrum. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 27-åringen som er siktet for å ha å ha voldtatt en kvinne på toalettet på Burger King på Karl Johan i Oslo sentrum natt til søndag forrige uke sier det er en «katastrofe for ham» hvis det viser seg at det er han som har voldtatt kvinnen.

Det forteller advokat Johnny Veum, som i dag representerte 27-åringen da han ble framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Veum sier også at klienten beklager overfor kvinnen, hvis det viser seg at det er han som gjorde det.

- Han beklager hvis det var han. Han har sett overvåkningsbildene som viser at han gikk inn på dametoalettet etter henne, og skjønner at han har vært der. Han vil ta ansvar for det som eventuelt har skjedd, sier Veum til Dagbladet.

27 åringen ble fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag. Politiet ville ha fire ukers varetektsfengsling for mannen, men Oslo tingrett fant at det kun var grunnlag for å fengsle mannen i to uker. Han vil bli underlagt brev- og besøkskontroll i perioden.

Meldte seg selv Mannen sier at han ikke husker hva som skjedde, og erkjenner derfor ikke straffskyld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer