SPARKET: Kvinne (26) ble sparket ned trappa på et T-banestopp i den berlinske bydelen Neukölln. Video: Politiet i BerlinVis mer
Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Mann (27) skal ha stått bak trappesparket i Berlin. Politiet har ennå ikke funnet ham

Skal ha sendt ut arrestordre på tirsdag. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ifølge tyske Der Tagesspiegel er det en 27 år gammel mann fra Bulgaria som skal ha sparket en kvinne ned en trapp på en T-banestasjon i Berlin i slutten av oktober.

Politiet i Berlin skal ha identifisert mannen tirsdag, etter at en av mennene han befant seg sammen med, ble tatt inn til avhør mandag.

Mannen som ble tatt inn til avhør, ble løslatt av politiet dagen etter.

Samme dag sendte politiet i Berlin ut en arrestordre på den 27 år gamle mannen, som blant annet tyske Bild skriver at er fra Bulgaria.

Mener mannen ikke befinner seg i Bulgaria

Der Tagesspiegel skriver at tysk politi har samarbeidet med politiet i Bulgaria, som har bekreftet at 27-åringen ikke befinner seg i landet.

- Vi har ingen informasjon som tilsier at mennene i videoen oppholder seg i Bulgaria, skal Hristo Tersijski, sjef for politiet i Bulgaria, ha opplyst i går.

Den bulgarske avisa Nova skriver også at politiet ikke har informasjon som tyder på at mannen har vært i Bulgaria i løpet av de to siste månedene.

Avisa skal også ha oppsøkt mannens foreldre, som sa at de ikke visste hvor han befant seg.

«Vil etterforske»

På Facebook-sidene sine opplyser også politiet at den hovedmistenkte er identifisert. De oppgir imidlertid verken navn, alder eller etnisk bakgrunn.

The Local skriver at det var tabloidavisa B.Z. som ført var ute med mannens identitet. De skal blant annet ha snakket med en tidligere sikkerhetsvakt, som gjenkjente mannen basert på videoopptaket.

Det var også B.Z. som meldte at 27-åringen hadde reist hjem til Bulgaria, noe politiet i Bulgaria har avkreftet.

Politiet har ikke ønsket å bekrefte eller avkrefte opplysningene, og påtalemyndigheten har uttalt at de «vil etterforske» detaljene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer