Mann (27) stukket ned på åpen gate

Ingen pågrepet etter politijakt på tre ungdommer i Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 27 år gammel mann ble stukket ned med en spiss gjenstand på åpen gate i Møllergata i Oslo natt til fredag. Politiet søkte rett etter hendelsen etter tre ungdommer av utenlandsk opprinnelse med hiphoplignende klær.

- Mannen har blitt stukket i armen og lysken med et stikkvåpen, sier innsatsleder på stedet, Thor Langli, til Dagbladet.no. 

Alvorlige skader

Så langt vet politiet lite om bakgrunnen for knivstikkingen.

- Det er usikkert hva som har skjedd. Det ser ikke ut til at mannen kjente de andre fra før, sier vaktleder Sindre Flaate ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

27-åringen var sammen med en kamerat, og det ser ut som at det var et slagsmål i forkant av knivstikkingen. Kameraten var trolig ikke involvert i slagsmålet.

Mannen mistet mye blod av skadene han fikk. Flaate opplyser at mannen har fått alvorlige, men ikke livstruende skader.

Politiet ser ikke bort fra at hendelsen kan være relatert til tagging i området, og betegner ungdommene som knyttet til taggermiljøet.

Ingen pågrepet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer