Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (28) omkom i motorsykkelulykke

Kan ha kollidert med trailer på E 39 i Vest-Agder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet fikk melding klokka 22.11 i går kveld om en MC-ulykke på E 39 ved Feda i Kvinesdal kommune i Vest-Agder.

- Vi rykket ut på en melding om en omkommet person og en veltet motorsykkel, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt.

Den omkomne var en 28 år gammel mann fra Flekkefjord. Han skal ha kjørt vestover i følge med to kamerater da ulykken fant sted.

- Det kan synes som om motorsyklisten har kommet i kontakt med en trailer og deretter blitt kastet inn i autovernet, opplyser Jørgensen til Dagbladet.no.

Politiet har fremdeles teknikere på stedet.

Onsdag morgen kunne operasjonsleder Toralf Jørgensen fortelle at E39 var stengt i begge retninger helt frem til klokken 02.45 natt til onsdag. Trafikken ble dirigert rundt sløyfen der den gamle hovedveien gikk, altså med avkjørsel ved Feda kirke, skriver Fædrelandsvennen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling