Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (29) ble nektet ølservering - begynte å tisse i andre gjesters mat

På et pizzeria i Hallstavik i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Den 1.august besøkte tre lastebilsjåfører et pizzeria i Hallstavik i Sverige. Etter et ukjent antall øl ble en av dem, en 29-åring, nektet alkoholservering.

Mannen reagerte da med å åpne buksa og tisse på andre gjesters mat og i deres øl. Samtidig gikk kompisene hans til angrep på de andre gjestene i restauranten fordi at noen hadde ringt politiet, skriver Norrtelje tidningen, ifølge Expressen.

I et forsøk på å forlate pizzeriaet falt de tre lastebilsjåførene, og 29-åringen slo en av sine venner og forsvant.

Flyktet Da en som bor i området kom ut av sin leilighet dukket 29-åringen, som var på flukt, opp kun iført undertøy. 29-åringen traff mannen med et knyttneveslag i ansiktet. Mannen mistet sitt gebiss, som 29-åringen tråkket i stykker.

29-åringen gikk deretter inn på kjøkkenet til en annen i nabolaget, en av de som bor i leiligheten tilbød å kjøre 29-åringen til et sykehus. Da de kom til bilen slo 29-åringen også til denne personen.

Biltyveri I løpet av kvelden forsøkte 29-åringen også å stjele en bil, noe han ikke klarte, fordi at bilen hadde alkolås. Da han forlot bilen la han igjen en pakke røyk og sitt mastercard.

29-åringen har blitt dømt til tre måneder i fengsel for to tilfeller av mishandling og forsøk på biltyveri. Han skal sammenlagt betale 25 000 svenske kroner, rundt 21 600 norske kroner, i erstatning til mennene han skadet, ifølge den svenske avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media