TATT: 29-åringen stakk av etter å ha truet politipatruljen - men ble pågrepet av de tallrike forsterkningene kort tid etterpå. Foto: DANIEL LAABAK
TATT: 29-åringen stakk av etter å ha truet politipatruljen - men ble pågrepet av de tallrike forsterkningene kort tid etterpå. Foto: DANIEL LAABAKVis mer

Mann (29) truet politiet med kniv

Ble pågrepet av en horde tjenestefolk like etterpå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mengde politipatruljer ble i natt tilkalt til området ved Postterminalen i Oslo, etter at en 29-årig mann truet tjenestefolk. Mannen ble behørig pågrepet og sitter nå i politiets varetekt.

Knivepisoden fant sted ved Grønlands Torg i 03.30-tida.

- En patrulje skulle sjekke ham, men han nektet og dro fram kniven i stedet. Han viftet svært aktivt med den, og situasjonen opplevdes som truende, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

29-åringen stakk så fra stedet, og forsterkninger ble tilkalt. Etter få minutter ble han sett ved Postterminalen, der han altså ble overmannet av et stort antall tjenestefolk.

- Det var tilfeldigvis mange patruljer i området på det tidspunktet, forklarer Ølstad.

Kniven ble funnet på mannen, i likhet med en mengde kontanter.

Hva som skjer videre med 29-åringen, som har rumensk statsborgerskap, er så langt ikke avgjort - men han kan trolig vente seg en reaksjon, blant annet for å oppføre seg truende med farlig redskap.

STORT OPPBUD: En stor mengde politipatruljer deltok i pågripelsen av 29-åringen. Foto: DANIEL LAABAK
STORT OPPBUD: En stor mengde politipatruljer deltok i pågripelsen av 29-åringen. Foto: DANIEL LAABAK Vis mer