DRUKNINGSULYKKE: En mann i 30-åra er fløyet til Ullevål sykehus etter en drukningsulykke i Drammensfjorden. Foto: Dagbladet-tipser
DRUKNINGSULYKKE: En mann i 30-åra er fløyet til Ullevål sykehus etter en drukningsulykke i Drammensfjorden. Foto: Dagbladet-tipserVis mer

Mann (31) døde i drukningsulykke i Drammensfjorden: - Stupte i vannet og forsvant

Fløyet til sykehus med luftambulanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 30-åra er fløyet til Oslo universitetssykehus etter en drukningsulykke i Drammensfjorden natt til søndag.

Siste: Den 31 år gamle mannen døde etter drukningsulykken. Det opplyser Oslo universitetssykehus til NTB.

Politiet fikk melding om at mannen hadde stupt i vannet og forsvunnet ved 4.20-tida natt til søndag. Like etter klokka 5.15 ble mannen funnet av dykkere.

- Tilstanden er foreløpig uavklart. Det foretas hjerte- og lungeredning på stedet, sier operasjonsleder Kjell-Reidar Johansen i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet klokka 5.19.

20 minutter seinere melder politiet at mannen er fløyet med luftambulanse til Ullevål (Oslo universitetssykehus). Tilstanden er fortsatt ukjent.

- Han har vært en stund under vann. Trolig over en halvtime, sier operasjonsleder Kjell-Reidar Johansen i Sør-Øst politidistrikt til NTB klokken 5.20.

Det er opprettet et kriseteam ved Holmsbu Spa.

Flere småbåter, og dykkere søkte lenge i området natt til lørdag. Det ble umiddelbart igangsatt overflatesøk med helikopter, og et Sea King redningshelikopter rykket ut til stedet.