Mann (32) har registrert inntekt på en drøy hundrelapp, ble tatt med 250 000,- i kontanter

Hevder han har tjent pengene på poker.

SKYLDTE PÅ POKER: Utenfor denne blokka på Enerhaugen ble en 32 år gammel mann pågrepet i en bil. Politiet fant 250 000 kroner i bilen, som mannen sa var fra et pokerlag. Foto: Torgeir P. Krokfjord / Dagbladet
SKYLDTE PÅ POKER: Utenfor denne blokka på Enerhaugen ble en 32 år gammel mann pågrepet i en bil. Politiet fant 250 000 kroner i bilen, som mannen sa var fra et pokerlag. Foto: Torgeir P. Krokfjord / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tiltalte 32-åringen fra Oslo Vest har de fire siste årene hatt en skattbar inntekt på mellom 138 og 254 kroner. Likevel hadde han store penger på seg da han og en kamerat ble stoppet av politiet i en lånt BMW på Grønland 18. oktober i fjor.

I BMWen fant politiet totalt 250 000 kroner gjemt i bagasjerommet - og i 32-åringens høyre jakkelomme. Nå må 32-åringen møte i Oslo tingrett 4. februar, tiltalt for grovt heleri.

- Tjent på poker 32-åringen har forklart til politiet at han tjente pengene i et privat pokerlag på Grønland.

- Her er det snakk om en mann som har hatt praktisk talt ingen registrert inntekt — og som blir tatt med svært mye penger på seg. Da gjelder det for oss å bevise at pengene ikke har lovlig opphav, sier politiadvokat Anne Cathrine Aga i Oslo-politiet til Dagbladet.

Mannen skal ha forklart at han tjente pengene i et privat pokerlag i en leilighet på Grønland — anser spillet som et privat pokerlag.Hvorfor politiet stoppet bilen i første omgang ønsker ikke Aga å si.

- Han har forklart at dette er penger han har tjent på poker. Det er ikke ulovlig i seg selv å spille poker — men det har noe med omfanget å gjøre. Vi mener dette ikke er penger han kan ha tjent på lovlig vis, sier Aga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer