Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (32) siktet for å ha drept en mann i 50-årene i Sola kommune

Ble funnet hardt skadd på Røyneberg. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sør-Vest politidistrikt opplyser i en pressemelding i kveld at en mann i 50-årene ble funnet hardt skadet i et bolighus på Røyneberg i Sola kommune i ettermiddag.

Det ble gjort livreddende tiltak på stedet, men livet stod ikke til å redde. Mannen ble erklært død på stedet kort tid etterpå.

Mannen er dansk statsborger, med bostedsadresse i Rogaland, opplyser politiet.

- En 32 år gammel mann ble pågrepet klokken 15.59. Han er siktet for forsettlig drap. 32-åringen ble satt i arrest, og er nå ivaretatt av helse. Vi ønsker ikke på nåværende tidspunkt å si noe om hvilken relasjon siktede og avdøde har, sier Stian Eskeland, jourhavende jurist i Sør-Vest politidistrikt, i pressemeldingen.

De skriver videre at det er for tidlig å si noe om dødsårsaken, og at politiet driver nå taktisk og teknisk etterforskning.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling