Mann (33) døde av store skader - mistenkelig, sier politiet

Funnet i leilighet i Sandefjord.

 BLE FUNNET HER:  Politiet i Vestfold jobebr i dag med å sikre spor i leiligheten i Rosshavsgata i Sandefjord, der den 33 år gamle mannen ble funnet med store skader mandag ettermiddag. FOTO: LASSER LJUNG/NYHETSFOTO.
BLE FUNNET HER: Politiet i Vestfold jobebr i dag med å sikre spor i leiligheten i Rosshavsgata i Sandefjord, der den 33 år gamle mannen ble funnet med store skader mandag ettermiddag. FOTO: LASSER LJUNG/NYHETSFOTO.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vestfold politidistrikt har satt i gang full etterforskning etter at en 33 år gammel mann fra Sandefjord døde på sykehuset i Tønsberg i går.

- Han var påført store skader da han ble hentet av ambulanse i en bolig i Sandefjord mandag ettermiddag. Han ble erklært død på sykehuset tirsdag, og det er klart at han døde av skadene.-

- Vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, opplyser politiadvokat Mari Gjersøe ved Sandefjord politistasjon til Dagbladet.

Vitneavhør Det var det 17.30-tiden mandag at AMK ble alarmert av pårørende til 33-åringen. Han ble funnet i en leilighet i Rosshavgata, en drøy kilometer fra egen, registrert hjemmeadresse.

- Flere vitner er avhørt, blant andre personer som bor der 33-åringen ble funnet skadd. Ingen er pågrepet eller siktet, og vi venter på obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk institutt, sier politiadvokat Gjersøe.

Aleine i leiligheten 33-åringen skal ha vært aleine i leiligheten da ambulansen kom.

Det var pårørende som varslet AMK. Sykehuset tok kontakt med politiet morgenen etter, og noen timer seinere ble han erklært død.

Politijuristen vil svare på spørsmål om 33-åringen er kjent av politiet fra før.