Mann (33) mishandlet av maskerte menn

Angrepet på sitt eget soverom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En 33-årig Arendals-mann ble sendt til sykehus natt til onsdag, etter å ha blitt mishandlet av to maskerte menn i sitt eget soverom.

De to mennene skal ha tatt seg inn gjennom et vindu i annet etasje i huset hans, før de overrasket den sovende mannen på soverommet, skriver Fædrelandsvennens nettutgave.

Mannens samboer kom seg ut av huset, og varslet politiet om voldshandlingene fra nabohuset.

Før politiet kom til stedet påførte de to inntrengerne 33-åringen kutt- og slagskader, før de forlot huset. Mannen skal ikke ha blitt påført alvorlige skader.

- Formentlig er det snakk om knust glass benyttet til å slå vedkommende med, sier operasjonsleder Geir Andersen i Agder-politiet til Fædrelandsvennens nettutgave.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 0.48. Om lag fire timer senere ble en person pågrepet et annet sted i Arendal.

- Han stemmer med beskrivelsen og mistenkes for forholdet, sier operasjonslederen, som legger til at den andre mannen fortsatt er på frifot.

33-åringen er fraktet til sykehuset i Arendal der han ligger til observasjon. Politiet er ikke kjent med motivet til voldshandlingene.

(NTB)