Mann (33) og kvinne (36) døde etter dykkerulykke i Jøssingfjorden

En annen kvinne (35) er brakt til sykehus, opplyser politiet.

DRUKNINGSULYKKE: To polske kvinner døde etter en dykkerulykke i Jøssingfjorden. En tredje er brakt til sykehus, opplyser politiet. Foto: Egil Mong/Dalane Tidende
DRUKNINGSULYKKE: To polske kvinner døde etter en dykkerulykke i Jøssingfjorden. En tredje er brakt til sykehus, opplyser politiet. Foto: Egil Mong/Dalane Tidende Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): To polakker omkom i en dykkerulykke i Jøssingfjorden i Rogaland, mens en tredje er brakt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen, opplyser politiet.

- I alt er tre polakker involvert. To av dem er døde, mens en er fløyet til sykehus i Bergen med Sea King-helikopter, sier operasjonsleder Egil Karlsen ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

De to døde skal være en mann (33) og en kvinne (36), mens personen fraktet til sykehus skal være en kvinne (35).

- De tre dykket i området, og politiet driver nå teknisk og taktiske undersøkelser. Det som gjenstår for politiet nå er å finne ut hva som har skjedd.Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken klokka 13.15. Meldingen kom fra en person som hadde observert ulykken.

De tre er med i en polsk turistgruppe på rundt 20 personer som var på ferie i Bu ved Jøssingfjord, ifølge Stavanger Aftenblad. Dette bekrefter politiet overfor Dagbladet.

Aftenbladet.no skriver at dette er langt fra den første ulykken der polakker har omkommet under hobbydykking i Jøssingfjord. Det har vært katolske begravelser i vannkanten, og det har siden 2002 vært to dykkerulykker der polakker har omkommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer