Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (34) dømt til seks års fengsel for å ha gjort 13-åring gravid

I Thailand for åtte år siden - felt av DNA-test.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 34 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til seks års fengsel etter at han gjorde en 13 år gammel jente gravid i Thailand, melder NRK.

Mannen møtte jenta på en bar på ferieøya Koh Samai i Thailand i 2008, der hun jobbet som prostituert og danser. Da var han 26 og hun 13.

34-åringen betalte 70 kroner til baren for å ta henne med til hotellet, og tok også med jenta til andre feriemål i Thailand de påfølgende dagene, melder NRK.

Det var under dette oppholdet at jenta ble gravid.

Mannen er svensk statsborger, men tingretten kom til at han kan dømmes i Norge fordi han har hatt mest tilknytning hit siden 2007.

DNA-tester har i ettertid vist at 34-åringen er barnets far.

Oslo tingrett konkluderte med at 34-åringen har kjøpt tilgang til et barn for å tilfredsstille egne lyster. Mannen anket på stedet.

Retten mener mannen ved å ha hatt gjentatte samleier med et barn har handlet kynisk, planmessig og veloverveid.

- Sa hun var 18

Tiltalte forsvarte seg i retten med at han ikke visste jentas egentlige alder, fordi både jenta og hennes mor hadde sagt hun var 18. Retten festet ikke lit til denne forklaringen.

34-åringen ble i tillegg dømt for oppbevaring av overgrepsbilder og narkotika.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling