Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann (34) dumpet kvinne - løslatt

STAVANGER (Dagbladet): Mens den 23 år gamle kvinnen ligger alvorlig hodeskadd på Sentralsjukehuset i Rogaland, bestemte politiet i Stavanger seg i går ettermiddag for å løslate mannen (34) som har tilstått den grove volden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble pågrepet i sitt hjem ved 02.30-tida natt til i går. Han satt i avhør i hele går, og har lagt alle kort på bordet.

- Han angrer og gir uttrykk for at han ikke skjønner hva som gikk av ham. Politiet mener det ikke foreligger fare for bevisforspillelse, derfor blir han løslatt, sier politiavdelingssjef Torbjørn Knutsen ved Stavanger politidistrikt.

Alvorlig, men stabil

Siktede og fornærmede kjente ikke hverandre fra før. 34-åringen plukket opp jenta i ei gate i sentrum natt til søndag. De ble enige om å kjøre til hans hjem.

- Ifølge mannen skjedde mishandlingen en halvtime før han satte kvinnen av utenfor legevakta, opplyser Knutsen. Mannen hevder sjøl at voldsbruken er uforklarlig.Kvinnen var i mannens varetekt i mange timer og ble slått i hodet med en gjenstand.

- Hun skal ha vært bevisst, og satte seg sjøl inn i bilen, har mannen forklart.

Ble sett

«Hjelp meg, jeg har fått juling,» sa kvinnen da hun tumlet inn på legevakta. Hodeskadene var så store at hun ble operert umiddelbart. I går ble tilstanden betegnet som alvorlig, men stabil.

34-åringen kjørte straks bort etter at han hadde satt av kvinnen. Bilen ble observert og politiet kunne etter få timer rette mistanken mot en navngitt person.

HER BLE HUN DUMPET: Kvinnen (23) ble slått hardt i hodet med en gjenstand og dumpet utenfor legevakta i Stavanger. Politiet pågrepgjerningsmannen natt til i går. De to kjente ikke hverandre fra før.Foto: ERLING HÆGELAND
Hele Norges coronakart