Mann (34) gikk til legen etter tautrekking

Mimir Kristjansson mente overtråkket ville «gro seg til», men samboeren fikk til slutt overtalt ham til å gå til legen. Nå blir det noen rolige dager for Rødt-politikeren før operasjon.

LEGEBESØK: Mimir Kristjansson delte bildet av ankelen på Facebook. På dette tidspunktet mente han det hele ville gro seg til. Foto: Privat / NTB
LEGEBESØK: Mimir Kristjansson delte bildet av ankelen på Facebook. På dette tidspunktet mente han det hele ville gro seg til. Foto: Privat / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Samboeren min begynte å mene at det kanskje kunne være noe galt inni der. Jeg er vant til å tråkke over og tenkte det ville gå seg til, men etter to dagers tautrekking gikk jeg til slutt til legen, sier en lattermild Mimir Kristjansson (34) på telefon fra sofaen hjemme i Stavanger.

Det var under litt kompis-fotball mandag kveld overtråkket skjedde, men det slo aldri Rødt-politikeren at kanskje en lege burde se på ankelen.

- Det er midt i en pandemi og jeg er oppdratt sånn at man ikke går til legen i tide og utide. Skulle jeg liksom plage legene med en fotballskade? spør Kristjansson - som i ettertid innser at han nok burde gjort det i akkurat dette tilfelle.

Brudd

For da han til slutt hørte på samboer Matilde Holdhus ble han sendt rett til røntgen og nå venter han bare på at hevelsen skal gå ned før han må opereres for brudd i ankelen.

- Jeg er ikke 19 år lenger og tar lett på oppvarmingen. På et tidspunkt hadde jeg kommet litt foran han ene og ble taklet bakfra, så helt selvforskyldt var det ikke. Kampen ble avbrutt og skulle avsluttes med straffespark og jeg var litt usikker på om jeg skulle humpe opp for å ta straffen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer